sobota 2. apríla 2016

Pavel Surovy zelenas?

Danas sam naleteo na jedan tekst o slovaku za drzavu srbiju zelenasu zastitniku slovaka u Srbiji
posto se original tekst tesko nalazi, prenecu ga ovde.
Original tekst je ovde

Klam ma kratke nohy

March 30, 2016
|
Sherlock Holmes
Pavel Surovy hovoril ze Slovaci napred stranka a Srpska napredna stranka nemaju veze. Neska setci vieme ze to nieie pravda. Tie to stranky su spolu

* * *
Novosadski SNS Suroviho postavil za direktora. ale Surovy hovori ze sa bori proti dostavania robote preko politickei stranki. Ci hovori pravdu?

* * *
Surovy hovori ze sa bori proti nepotizmusa. Surovy studiruval na Slovensku ekomonsku fakultu. Tam uci jeho rodak. Ci je to nepotizmus? Ket bi tak volakto druhi studiruval Surovy bi ho sigurne kritikuval.

* * *
Surovy hovori ze je svetovy dizajner. Nehovori pravdu.

* * *
Surovy hovori ze na Slovensku robil banki. Nehovori pravdu. Surovy hovori Ferratum banka ale Ferratum Bank nieie na Slovensku banka ale Ferratum Bank je pozicovna. Vela horse ot banki. Bank je len naziv.
Ked bi pozicovna malla naziv Human potom Surovy bi verovatne hovoril ze robil humanitarnei organizaciji.
Na Slovensku jesto uzera a u nas jesto zelenasi.

* * *
Julius Zatko opisal ih rabotu na Slovensku
Pre 15 dni kamata 25%. Poziciali ste od nih 250 evrov. Za 15 dni im vratite 250 evrov + 62,5 evrov kamatu. Ak zapozdite par dni platite kamatu na kamatu a cierno vam sa pise. Rocna kamata na kamatu bola 21.075,46% Vten cas Surovy robil vo Ferratum-e na Slovensku.

* * *
Surovy kupil sajt www.brzi krediti.rs Teras tam nema nic. Surovy kce verovatne posle volbov it do vela mutneisih robotov.

* * *
Jesto porekadlo "Klam ma kratke nohy."
A jesto aj porekadlo "Kto klame ten aj kradne."